Wednesday, December 8, 2010

Dinner @ Tenji Solaris Mont Kiara

Hari tu aku & kawan-kawan aku berkesempatan dinner at Tenji Restaurant Japanese Buffet, Solaris Mont Kiara...orang memang ramai giler kat sini...harga buffet bagi sorg ialah RM100 ++...tapi malam tuh kitorg dapat diskaun 50% sebab kawan kitorg manager kat situ...so ok la makan kat situ for the first time (dpt diskaun) but maybe for the next time tak pergi ler sebab mahal....

 Actually banyak juga makanan yang kitorg makan malam tuh cuma ini jelah makanan yang akau sempat ambil gambar...heheheh apa-apa pun tetap enjoy.... :)
 

No comments:

Post a Comment