Friday, September 16, 2011

Perfume..oohh Perfume

Oh ye tetiba terfikir macam nak buat list perfume hehe ;) saje je lah bukannya apa pun..tapi rasanya macam menarik juga kalo buat cerita pasal list perfume ni so lepas ni kalo nak beli perfume jangan beli yang dah ada dalam list hehe...kadang-kadang bila sampai masa nak beli perfume tu, rasa macam nak beli je semua bau yang aku suka tapi tak boleh la membazirkan...actually dah lama nak buat list perfume ni tapi lately tak sempat nak posting apa-apa kat blog...ok you all, malas dah nak membebel panjang lebar...so inilah list antara perfume yang aku dah guna & sedang guna tapi ada yang lupa juga la..apa yang ingat jerlah ye...
1. Flower by Kenzo
2. Island Kiss by Escada
3. Envy Me by Gucci
4. Luscious Pink by Mariah Carey
5. Delicious by DKNY
6. Just Me by Paris Hilton
7. Ralph Lauren - Ralph
8. L'eau d'Issey Pour Homme by Issey Miyake
9. Ralph Lauren Romance - beli kat Singapore during outstation 2009
10. Life by Jennifer Lopez - beli kat Singapore during outstation 2008
11. Samourai Women - Gift from Japan 2010
12. Still by Jennifer Lopez - Gift from Japan 2011 (belum buka kotak lagi, so belum guna la..)
13. Tommy Girl by Tommy Hilfiger - belum buka kotak lagi, tunggu perfume lain habis dulu
14. Miniature Island Kiss by Escada
15. Miniature Ralph Lauren - Romance, Ralph, Ralph Hot, Ralph Lauren Blue, Lauren Style (colleague tolong belikan kat US thn 2007)
16. Miniature Guess for Women
17. Miniature Jean Paul Gaultier for Women

Lupa nak tanya you all, you all suka perfume yang macam mana? aku suka perfume yang bau fresh & lembut..dulu-dulu masa zaman sekolah aku suka guna body spray Impulse, Gervene, Enchanter tapi aku paling suka guna Impulse la..sulu zaman sekolah itulah pun yang termampu tapi bila dah keje lain la pulak..

1 comment:

  1. hello, cik tahu tak dimana saya boleh dapat impluse body fragrance di shah alam, klang , subang atau mana dekatlah??

    ReplyDelete