Friday, March 6, 2009

Picture @ Berita Minggu

Entry aku kali pasal gambar kitorg yg kuar dlm suratkhabar Berita Minggu...biarlah ape org nk kata pn, walaupn dh basi & dah lama...tp aku baru je amik gambar nih dr sidah..aku ternampak dia tampal keratan gambar kt meja dia, so disebabkn aku mmg tak der gmbr nih aku pn minta kt sidah & scan utk simpanan aku..hahah...gambar kitorg keluar kt dlm Berita Minggu pd 19 Okt 2008 iaitu pd hari ahad bersamaan dgn 19 Syawal 1429. aku dh blk malaysia pn barulah gambar ni kluar kt dalam suratkhabar...eheheeh :)

6 comments:

  1. heheheh :)
    saje je nk letak cerita lama..tp aku pn baru je dpt gamabr nih dr sidah..aku pn beli jg suratkhabar time nih tp aku rasa mak aku dh guna buat lapik kuali dia..hahah

    ReplyDelete
  2. x nampak pun mata double...yeay!!!!!

    ReplyDelete
  3. aku dh edit gmbr tu so tak nmpak la mata double

    ReplyDelete
  4. no wonder...dah tere nampak edit mengedit nih

    ReplyDelete
  5. hehehe :)
    masa beli camera nih aku dpt cd, then dlm software tu mmg blh edit gmbr..tp kalo guna photoshop, aku cuma terer ape yg faiz & norman ajar aku jelah :(

    ReplyDelete