Wednesday, May 13, 2009

My Birthday!!

2nd May is my birthday..wake up early in the morning, waiting birthday wishes from my family but tak der sorg pn yg wish my birthday..huhuhu masing2 buat tak tau je..kwn2 ade le yg wish, tq all..hari nih 2nd day kat kelantan, so kitorg planning nk gi pasar siti khadijah kt kota bahru..perjalanan dr tanah merah amik masa slama sejam lbh kalo x slah almaklumlah aku tak tgk jam pn..ehheeh..beli tudung yg org kirim, then blk ke umah..adik lelaki aku keje hari..then dlm pkl 5.30ptg mcm tuh adik aku pn blk dgn membawa kotak kek..arrgghhh surprise from dorg, hampeh jer aku rasa...rupa2nya dorg ingat gak la birthday aku



3 comments:

PART 2 - Kisah SADIS lagi TRAGIS Nak ke PAK BARA Tak Kesampaian

PART 2 . . Masa lalu nak lepas border tu, punya panjang giler orang beratur nak cop border. Miza drop mak siap-siap utk que kat situ. ...