Tuesday, November 23, 2010

BeRaT BaDaN

Hari ni saja suka2 try application kat Facebooking pasal BERAT BADAN IDEAL.....keputusannya dah boleh agak, memang mengecewakan....Berat Ideal untuk orang yang tinggi macam cik miza ni iaitu 157cm ialah 51.3kg tak pun senang cerita 51kg...banyak juga la KG yang cik miza kena turunkan...sekarang ni berat cik miza 56.3kg..agak naik la juga sebab seminggu cuti di kampung nafsu makan cik miza tak boleh dikawal then sebelum balik kampung cik miza ada conference di Port Dickson so memang keja makan jelah...Lepas ni cik miza kena kerja keras la turunkan berat badan nampaknya...sebanyak 5kg yang PERLU diturunkan...uwaaaa banyak tu :( terdayakah cik miza menurunkan 5kg sebelum masuk tahun baru 2011?? sama-samalah kita nantikannya...tunggguuuu!!...


Update 29/11/2010: Cik miza baru je lepas timbang berat..so berat cik miza sekarang ni 54.7kg...wahhh so cpt la turun..terkejut gak sampai berkali2 pandang penimbang digital kt ofis ni...huhuhu go go chaiyok, masih ada sebulan lg sebelum 2011...harap2 lps nih berat akan terus menurun & menurun...

No comments:

Post a Comment