Monday, March 11, 2013

Instagram: tizzaqyah Reply Komen...

Masih lagi cerita pasal Instagram..tapi kali ni bukan pasal Instagram saya tapi pasal Instagram Tiz Zaqyah..jeng jeng jeng....oppsss oppsss, saya bukan nak buat gossip pasal Tiz Zaqyah ye...saya cuma nak share pasal Tiz Zaqyah mentioned my name (am0i_mieza) di ruangan komen salah satu gambar dia..excited habis beb bila artis reply komen ni hohohoho...macam jakun pula saya ni kan hahaha =D okies, saya dah screenshot komen tersebut dan saya akan share dengan u all..taraaaa....


senyum melebar saya bila baca komen tersebut hehehe...untuk mengikuti perkembangan Tiz Zaqyah, u all boleh la follow Instagram tizzaqyah ye..gallery photo dia pun not bad...suka tengok photos nature yang dia share, cantik dan cool :) untuk artis2 lain, u all boleh la find search sendiri kt Instagram tu :)...okies ya...


Dari Mata Pena Ku;

2 comments: