Monday, March 11, 2013

Penawar Sakit Kepala dengan Surah Al-Waqiah Ayat 19

Assalamualaikum...

Okies kat sini saya nak share sedikit info dengan you all mengenai penawar sakit kepala..sure you all pun pernah sakit kepala kan atau pun migrain...saya memang sering sakit kepala dan migrain ni..tak boleh terlalu stress dan terlalu dihantui dengan masalah serta terlalu banyak berfikir...oh ye, kadang-kadang terlalu banyak menangis juga boleh menyebabkan sakit kepala dan migrain...

So inilah penawarnya, dari Surah Al-Waqiah: ayat 19 yang bermaksud "Mereka tidak merasa pening kepala dan tidak pula mabuk dengan sebab menikmatinya"..

So apa lagi, selamat beramal...mudah-mudahan sakit kepala kita berkurangan dan ok...okies you all...jumpa lagi... 

Dari Mata Pena Ku;

No comments:

Post a Comment