Wednesday, August 26, 2009

Cinta Terakhir...

Kau cinta pertamaku
Kau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa
Menafikan cinta kita

Kau ayu di mataku
Satu antara seribu
Tiada tara di dunia

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir

Mungkin kita kan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya takdir dari Tuhan



# Erm, suka la dengar lagu nih..hari2 asyik ulang byk kali, tak jemu2 hehehe :) touching la lagu ni, for me liriknye mmg best..kena faham maksud tersirat & tersurat disebalik kata2 tu..

"Mungkin"...umpama mcm jgnlah mengharap sgt pd hubungan cinta tu tp dlm pd masa yg sama inilah cinta terakhir utk dia..yelah, kalo mengharap sgt nnti kalo tak jadi dh frust dh melopong..tp kalo setakat kita tau sebut suka la, nk la dan tak de usaha tak guna jg kn..kenalah usaha jg but if tak jadi ok la at least kita dh berusaha dan mencuba yg terbaik ..(apalah yg aku merepek nih eh) - "Segalanya takdir dr Tuhan"...usah ragu dgn takdir..segalanya mungkin..ye segalanya mungkin...


No comments:

Post a Comment