Tuesday, August 18, 2009

Nescafe & Lipas..

Ermmm...kalo tgk pd tajuknye kn mesti korang tertanya-tanya apa kaitan antara nescafe & lipas...alkisahnya mcm nih...7hb hri tuh aku blk ke kampung aku di Kangar Perlis..aku gerak dr Cyberjaya dlm pkl 10.30 mlm...aku tak ingat aku start buka tin nih & minum airnya..tp aku tak hbskn smuanya dulu, minum skit2 la..sampai kt hentian sebelah Juru, pas aku gi ke toilet aku pn rasa nk minum air nescafe nih..tetiba bila air nih sampai kat tekak aku rasa nescafe nih mcm lain la..ishh apsal nescafe nih rasa mcm lain eh..aku minum seteguk lagi then air pn habis...aku pn goncang2 tin tuh nk kan kepastian ape benda la sebenarnya yg ada dlm tin nescafe nih yg membuatkn rasa dia mcm lain..rasa tak puas hati plak setakat dengar jer buanyi so aku pn amik hp aku & suluhkan lampu ke dalam tin...ermm, nak tau ape yg ade dlm tin tuh??rupa-rupanya ada lipas la...patut la air yg aku minum nih ada rasa mcm lipas...huhuhu..ishh apsal la aku yang terkena benda2 mcm nih..sebelum nih dok dgr kt hot.fm psl makanan & minuman pelik yg pernah dimkn & diminum..ade yg pernah minum air yg ada cicak..so nilah pengalaman aku, minum air yang ada lipas...1 hari rasa lipas tuh tak hilang kt tekak..

3 comments:

  1. ye ke? ke lipas tu masuk pas dah minum setengah? hehehe...adoii..ngerinya!biessat

    ReplyDelete
  2. agaknyer la azie..lipas tuh masuk masa air tuh dh tggl stgh..huhuhu :(

    ReplyDelete
  3. erkk..
    maunya fobia tak ingat..
    sure aku banned nescafe dah lepas tuh..

    erk..alamak..baru beli stok nescafe bertin2 kat umah..

    ReplyDelete